Условия за ползване

Kidsbazar.bg е сайт за публикуване на безплатни обяви с изключение на ръчно направените продукти в категорията "Направени с любов", които се публикуват и менажират от администраторите на сайта. 

Условия за публикуване на безплатна обвява в Kidsbazar.bg:

Когато публикувате обява, трябва да притежавате съответната стока, нова или употребявана. 

Заглавията и текстът на обявите се изписват на български език с изключение  за посочване на търговски марки и модели.

Посочената цена от търговеца е в левове. Когато в обявата се продават повече от един продукт, трябва задължително да се упомене дали посочената цена е за един артикул или за всички.

Когато качвате обява, тя трябва подробно да описва предлагания от вас продукт или услуга. Забранено е публикуването на лъжлива и/или подвеждаща информация, и снимки. Ако предлаганата стока не е налична или има някакви допълнителни условия за нейното закупуване, това трябва изрично да е посочено в текста на обявата.

Забранено е използването на снимки и текстове от обяви на други търговци. При публикуването на обяви за продукти втора употреба снимките трябва да са направени от търговеца, предлагащ конкретната стока.

Забранено е използването на нецензурни, обидни изрази, лични квалификации. Текстове и снимки, които целят да увредят имиджа и достойнството на други лица. Забранено е публикуването на снимки с порнографско съдържание. Такива обяви ще бъдат премахвани без предупреждение.

Забранено е публикуването на уеб адреси и линкове към други сайтове за безплатни обяви.

Забранено е публикуването на обяви на телефони с добавена стойност (импулсни) без това да е изрично уточнено в текста, както и тарифата им на таксуване.

Забранява се публикуването на продукти, чието описание подвежда потребителите относно техния произход, количество, качество и съставки. Отговорността върху публикуването на стоки, нарушаващи правата върху интелектуалната собственост, се носи от лицето, което ги публикува. 

Забранява се публикуването на ръчно направени стоки извън секцията "Направени с любов". Ако обичате да създавате, свържете се с нас, за да включим творенията ви в селекцията ни.

Kidsbazar.bg не носи отговорност за верността и актуалността на публикуваните обяви. Цялата отговорност за верността и актуалността на публикуваните обяви и реклама се носи от лицето, което ги публикува. С факта на публикуването публикуващият декларира, че в обявите или рекламата не се съдържа подвеждаща информация.

Kidsbazar.bg си запазва правото да коригира условията за ползване на сайта.