Информация за доставка

Доставка на стоките, публикувани от търговците

Доставката на новите и употребявани стоки, публикувани от различните търговци в сайта, се извършва след договорка между съответния търговец, регистриран в сайта Kidsbazar.bg, и купувача. Kidsbazar.bg не носи отговорност за верността и актуалността на публикуваните обяви. Цялата отговорност се носи от лицето, което ги публикува. С факта на публикуването публикуващият декларира, че в обявите не се съдържа подвеждаща информация.


Доставка на продуктите в категорията "Направени с любов"

Доставката на ръчно направените продукти, публикувани от Kidsbazar.bg в категорията "Направени с любов", се извършва чрез куриерска фирма. Можете да изберете доставка до домашен или служебен адрес, или до офис на куриерската фирма. Доставката се поема от купувача и отнема от 1 до 3 работни дни в зависимост от големината на населеното място. Заплащането на поръчката се извършва в момента на нейното получаване с наложен платеж.

Част от продуктите ги няма в наличност и се изработват след поръчка от купувача и спрямо неговите изисквания. В описанието на продуктите са упоменати сроковете за изработка на конкретните стоки.

Когато се прави поръчка на повече от един артикул от един производител, се доставя с една доставка. Когато искате да поръчате стоки от различни творци, тогава доставките са повече от една.  Различните творци са упоменати в етикетите под описанието на всеки артикул.

При получаване на своята поръчка, имате възможност да прегледате поръчаните продукти на място преди да заплатите. Ако не сте получили това, което сте поръчали или продуктът е с нарушена цялост или повреден, вие сте в правото си да го върнете.  Имате право да върнете закупената  стока в 7-дневен срок от получаването й при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана, без да е нарушена целостта на опаковката, което е упоменато в чл. 69, ал. 3 от ЗЗППТ.  Правото за връщане не важи за продуктите, специално изработени по поръчка на клиента.  Всички разходи по транспорта на стоката са за сметка на купувача.